Servicii online

Primăria Comunei Căbești a început un proiect amplu de digitalizare a serviciilor publice oferite cetățenilor. Pentru că timpul dumneavoastră este prețios, dorim să vă oferim servicii digitalizare prin care să interacționați rapid cu echipa administrației locale sau să vă puteți achita prin soluții electronice de plată taxele și impozitele locale.

Ghișeul.ro – plăți electronice rapide și securizate

În curând, Primăria Căbești va fi înrolată în ghișeul.ro, portal public care permite plăți electronice securizate de impozite și taxe.

Ce puteți plăti prin ghișeul.ro?

Impozite şi taxe stabilite de instituțiile publice înrolate în sistem precum si amenzi contravenționale cu deducerile aferente plăţii în 15 zile calendaristice.
De asemenea,  pot fi efectuate plăţi aferente prestării oricărui serviciu public, inclusiv oricărui serviciu comunitar de utilitate publică, precum şi orice plăţi aflate în legătură, directă sau indirectă, cu prestarea respectivului serviciu public.

Interacționează electronic cu Primăria Căbești!

În cazul în care doriți să ne contactați electronic, să ne adresați o întrebare sau să faceți o sesizare, vă rugăm să folosiți formularul de contact rapid de pe site (click AICI) sau să ne scrieți la adresa contact@comunacabesti.ro.